Diskussion:Islams historie

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Islam Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Islam, et forsøg på at koordinere oprettelsen af islam-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

"...skrev Muhammed ned i en bog..." står der, men er det ikke en fastslået kendsgerning, at mange forskellige disciple hver for sig skrev ned og huskede de enkelte Suraer, og at Koranen først blev samlet og kanoniseret kort for Muhammeds død? Bør der mon ikke stå: "...nedskrev og huskede Muhammeds disciple...?--Sten Porse 19. aug 2006 kl. 13:05 (CEST)

Neutraliteten af dette indlæg[rediger kildetekst]

Jeg er ikke sikker på at dette indlæg er særligt neutralt (som det jo helst skulle være)

Se bla.

"Han erobrede byen og rensede den for alle andre guder end Allah. "

Rensede?

Er det ikke på grænsen til det fascistiske?

Der mangler en signatur på indlægget lige ovenfor!
Det er åbenlyst, at sætningen "Han erobrede byen og rensede den for alle andre guder end Allah" er POV, men om den ligefrem er på grænsen til det fascistiske (se fascisme#Ideologien), det er vel tvivlsomt. Når det er sagt, må sætningen vist nok læses som et udtryk for en tilfredshed med begivenhederne (jf. ordene "rensede" og "Allah"). Den har været der, siden artiklen blev oprettet af en anonym forfatter (IP-adresse: 83.91.175.157), og det er måske på tide, at den bliver efterset for, om der skulle være flere tilsvarende formuleringer.--Sten Porse 19. sep 2006 kl. 20:58 (CEST)
Tja. Det er mig bekendt ikke alle, der taler om etniske udrensninger, der glade for disse.NLE