Diskussion:Ivar Vind

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Atletik Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Atletik, et forsøg på at koordinere oprettelsen af atletik-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Landbrug Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Landbrug, et forsøg på at koordinere oprettelsen af landbrugsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Militær Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Militær, et forsøg på at koordinere oprettelsen af militærrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

AI[rediger kildetekst]

Der står "Vind var medlem av AI", hvad er AI? -- Christian75 11. mar 2010, 19:48 (CET)

Jeg ved ikke, hvad forkortelsen står for, men det var tydeligvis en idrætsforening, der i 1900-tallets første halvdel opnåede en del resultater: http://www.dafital.dk/klub.asp?klubnr=250 --Palnatoke 11. mar 2010, 20:10 (CET)