Diskussion:Jørgen Haagen Schmith

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
2. Verdenskrig Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt 2. Verdenskrig, et forsøg på at koordinere oprettelsen af 2. verdenskrig-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Militær Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Militær, et forsøg på at koordinere oprettelsen af militærrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.


Jeg skal ærligt beklage de forskellige navneformer, jeg har anvendt. Men det har været svært at læse grav-/mindestenen. De fleste kilder angiver navnet som det "normale", eg. Hagen Schmidt, men jeg mener, at stenen må være det rigtige. Desuden kan jeg ved samme lejlighed efterlyse fødselsdagen i december 1944, som er meget uklar. --hansjorn 11. aug 2005 kl. 16:25 (CEST)

det der med fødselsdagen i 1944 kan jeg ikke hjælpe dig med ;) - men måske er der alligevel lidt hjælp at hente her? http://www.schmith.dk vh Lise 11. aug 2005 kl. 16:34 (CEST)


Det fulde navn staves korrekt 'Jørgen Haagen Schmith'. Han var bror til min farfar og vi bærer alle samme mellem- og efternavn. Han døde den 15. oktober 1944. Det er i øvrigt også min hjemmeside Lise henviser til. Med venlig hilsen Andreas H. Schmith. Ahschmith 20. november 2007 kl. 20:55 (CEST)