Diskussion:Jacob Haugaard

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Musik Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Musik, et forsøg på at koordinere oprettelsen af musik-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.


Folketinget Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Folketinget, et forsøg på at koordinere oprettelsen af folketingsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Melodi Grand Prix Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Melodi Grand Prix, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Melodi Grand Prix-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Video-x-generic.svg Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Film, et forsøg på at koordinere oprettelsen af film- og filmrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.


Linket til aarhus.dk er ikke længere virksomt. Burde blive fjernet? Maltesen 12. jun 2008 kl.19.32 (CET)

Er der nogen, som kan huske (eller finde) hans politiske program (det der med medvind på cykelstierne osv.)? Og er der evt. nogen, som kunne lave en artikel på f.eks. engelsk Wikipedia? Jeg har hentydet til ham i et internationalt debatforum og blev i den anledning stillet et spørgsmål. Det ville være rart at kunne henvise til en artikel. --Troels Nybo 26. mar 2005 kl. 09:18 (CET)

Militærets madpakker?[redigér wikikode]

Har fået indført den lov, som siger at på militærets madpakke, skal der også være Nutella mader.

Jeg ved godt, hvad der tænkes på, men der er vist flere problemer i formuleringen. For det første er det næppe fastlagt i en lov. For det andet er der vist ikke noget, der hedder militærets madpakke. Så vidt jeg erindrer kaldes det feltration, men min manglende militærerfaring gør mig usikker. Og for det tredje er er der vist ikke mader i en sådan (jeg forstå mader som brød med en form for pålæg), men snarere de ting, man skal bruge for at lave mader.--Heelgrasper 30. sep 2005 kl. 21:42 (CEST)

Hans politik?[redigér wikikode]

Hvem støttede han rent politisk? --Allano (Skriv til mig her...) 14. aug 2010, 14:51 (CEST)

Nutella i feltrationer[redigér wikikode]

Jeg ved ikke hvilken del af militæret som har indført Nutella i deres feltrationer, men det var ikke noget jeg så til da jeg var hos ingeniørtropperne i 2002. Bevares, der var et chokoladesmørrepålæg, som smagte rædselsfuldt, men Nutella det var det saftsusme ikke. Hele pointen med indførelse af Nutella var vel netop at slippe for dette rædselsfulde chokoladesmørrepålæg - eller er det bare mig der misforstår? Der må da være andre der kan afkræfte "Nutella-myten"... (skrev 85.158.138.19 (diskussion • bidrag) 8. okt 2010, 08:39. Husk at signere dine indlæg.)

Fra Diskussion:Jacob Haugaards valgløfter[redigér wikikode]

Artiklen bør skifte navn, og det bør fremgå hvor valgløfterne stammer fra (hint: se artiklens historik). Medmindre artiklen helt skal slettes. /JeppeSN 26. nov 2005 kl. 10:58 (CET)

Hvis arbejde er så sundt...[redigér wikikode]

Bør Jacob Haugaards citat: "Hvis arbejde er sundt, så giv det til de syge" ikke stå her? Det er jo et slags valgløfte.

/Jakob G. E. 8. mar 2006 kl. 12:06 (CET)

Redirect[redigér wikikode]

Indholdet er allerede inkorporeret i Jacob Haugaard. --Martin 21. aug 2006 kl. 19:46 (CEST)