Diskussion:Jacques de Molay

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Middelalderen Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Middelalderen, et forsøg på at koordinere oprettelsen af middelalderrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.


Manglende kilder Artiklen virker ikke neutral i sin skildring af Molay. Kilder til biografiske og historiske oplysninger mangler. --Asathoor (diskussion) 26. dec 2013, 10:25 (CET)

Fødselsår og dødsdato[rediger kildetekst]

Beklager at jeg ikke kan skrive dansk og håper norsk er ok. Jeg har endret fødselsår og dødsdato samt at det ikke var kongen som tok beslutningen, det var kardinalene. Referansene jeg fant er solide. Jeg har lagt til nok sitater til at andre kan vurdere hvorfor jeg endret. Spesielt vil jeg vise til w:en:Alain Demurger som har endret mening og nå mener at 11. mars er mer sannsynlig enn 18. mars. 11. mars bør være hoveddatoen. Jeg fant også flere andre pålitelige referanser i tillegg til Demburger. 18. mars har vært dødsdato lenge på Wikipedia med unntak av svensk WP som hadde 19. i ingressen. Det vil være mange som har sitert denne datoen i god tro. Jeg har bare endret disse datoene og årene i artikkelen.--Dyveldi (diskussion) 1. mar 2020, 16:37 (CET)