Brugerdiskussion:Asathoor

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Hjerteligt velkommen til den danske Wikipedia, Asathoor! (Storbritannien English)
Jeg håber, at du vil trives her. Brug venligst 10 minutter på at læse denne velkomst, som er ment som en hjælp, hvis du vil oprette og redigere artikler. Yderligere oplysninger og inspiration findes i vores fulde velkomst og i punkterne nedenfor.
Wikipedias fem søjler
Wikipedias politikker og normer er baseret på Wikipedias fem søjler.
Retningslinjer
Wikipedias hjælpe- og instruktionssider.
Hjælp:Guide Guide
Tag et skridt ad gangen ved hjælp af dette selv-kursus.
Følg politikkerne & notabilitet
Regler som man bør følge. Herunder er bl.a. kravet om overholdelse af ophavsretten.
Få inspiration fra vores bedste artikler
Skriv artikler, der opfylder vores designmæssige krav.
Mentorprogram
Et program designet til at hjælpe nye og uerfarne brugere.
Hvad Wikipedia ikke er
Ting man skal undgå – herunder partiske artikler og selvbiografier.
Ofte stillede spørgsmål
Svar på ofte stillede spørgsmål.
Sandkassen
Denne side kan bruges til eksperimenter.
Få yderligere hjælp
Stil spørgsmål i Landsbybrønden eller i nybegynderforummet. Besøg gerne hjælpe- og chatkanalen på IRC.

Denne her side er din diskussionsside, hvor du får beskeder fra andre brugere, og hvor du kan besvare spørgsmål fra andre. Hvis du vil skrive en besked til en anden bruger, skal du skrive den på brugerens diskussionsside. Afslut altid dine indlæg på diskussionssider med ~~~~. Du kan også trykke på signérknappen (se billedet). Begge dele underskriver med dit brugernavn og et tidsstempel. Ved at klikke på "Gem side" bliver dit indlæg gemt.

Med venlig hilsen en bruger der glemte at signere velkomsten


Arkiverede indlæg

Notat om at undgå redigeringskonflikter[rediger kildetekst]

Asathoor: Hvis du vil undgå tilsvarende fremover er der umiddelbart to løsninger, der måske kan bruges: Først og fremmest kan du bruge "forhåndsvisning" til at gennemse artiklen/artiklerne, indtil du er helt sikker på at du ikke skal redigere videre i denne omgang. Netop i tilfælde som dette har forhåndsvisningen sin berettigelse. Alternativt kan du indsætte {{ibrug}} i toppen af en artikel, du er i gang med at foretage større ændringer på; det garanterer ikke at andre skribenter "holder fingrene af fadet", men den plejer at virke rimeligt godt til at give lidt arbejdsro. Husk at afslutte arbejdet og fjerne skabelonen igen efter kortest mulige tidsrum. Med venlig hilsen, --Medic (Lindblad) (diskussion) 19. jun 2012, 22:45 (CEST)

Så nogle af dine tilføjelser og ændringer, det kan kun blive spændende. :) Jeg ville spørge da jeg så din brugerside, om du har fået brugt din uddannelse i forbindelse med dit arbejde på noget tidspunkt? TherasTaneel (diskussion) 15. jul 2013, 20:44 (CEST)

Tak for de venlige ord. På litteraturhistorie skrev jeg speciale om Yeats's okkultisme. Jeg har undervist i dansk og billedkunst i gymnasieskolen. Nu er jeg lektor på multimediedesigneruddannelsen er litteraturstudierne nyttige fx mht. storytelling. --Asathoor (diskussion) 15. jul 2013, 21:01 (CEST)

Selv tak :) jeg tænkte over, om du havde nogen plan for dine fremtidige redigeringer, for ellers så måtte du godt fokusere på heksen så siden er ordnet - hvis du altså har tid og lyst. TherasTaneel (diskussion) 12. sep 2013, 02:08 (CEST)

Jeg har kigget lidt på siden heks. Artiklen trænger i den grad til et serviceeftersyn. (Skrev Asathoor (diskussion • bidrag) 22. sep 2013, 11:14. Husk at signere dine indlæg.)

Jeg har flyttet dit "sandkasseindhold" til Bruger:Asathoor/Sandkasse da diskussionssider ikke skal bruges som sandkasser. Du kan nemt arbejde videre med det der. Du kan læse mere i hjælpesiden for diskussionssider og politikken for diskussionssider. Mvh Asger1995 (diskussion) 22. sep 2013, 11:29 (CEST)

OK --Asathoor (diskussion) 23. sep 2013, 05:13 (CEST)