Diskussion:Jagt

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Med al respekt, det kan diskuteres om jagt hører under begrebet friluftsliv. Medmindre det er en desideret jagtrejse, hvor jægerne lever på feltfod, altså spiser, sover, ja lever, i det fri. Ellers er det en sport eller tur i skoven med et våben ;-). Måske skulle der oprettes et specifikt emne om det, hvad det så end hedder, så det passer bedre ind under emnet friluftsliv.--Quest 6. dec 2007, 14:15 (CET)

POV[redigér wikikode]

Artiklen kommer med en række udokumenterede påstande om hvor godt jagt er, og trænger generelt til oprydning. --Palnatoke 25. apr 2011, 16:14 (CEST)

Har forsøgt lidt oprydning, men der skal gøres meget mere. Historieafsnittet skal udbygges med minimum afsnit om jagt i middelalderen, jagt i renæssancen (fx parforce) og den klassiske herregårdsjagt (1850-1930). Afsnittet om jagt og religion bør enten udbygges eller slettes. Dansk jagtsprog er også et oplagt emne. --X 3. nov 2011, 18:32 (CET)