Diskussion:James Rolfe (tv)

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Ja jeg er ikke ekspert i at lave encyklopædiske artikler. Så vil gerne have nogle fif til at gøre den rigtig. Skrevet af Bruger:RasmusAalbæk 24. januar 2009

Det er fint nok, det du har lavet. Jeg har fjernet et par NPOV-kommentarer og sat en del {{kilde mangler}} ind, for at gøre opmærksom på, hvor der kunne findes kilder til at støtte udsagnene, og jeg skulle mene, det ikke er særligt umuligt. --CarinaT 24. jan 2009, 13:40 (CET)
Jeg er enig i, at der ikke er grundlag for at kalde artiklen {{uencyklopædisk}}, men kilder er tiltrængt. Et sted at kigge efter dem er f.eks. en:The_Angry_Video_Game_Nerd. --Sir48 (Thyge) 24. jan 2009, 14:13 (CET)

Jeg har kigget på de 4 "kilde mangler". At DVD'en blev udsolgt på 4 dage sagde han selv i en youtube video fra 25. november 07, som jeg også linker til. Ser siges den blev udsolgt, og det første videolink ovre til højre er at den blev sat til salg, og den video er fra 21. november 07.

Jeg lagde et link til "You Know What's Bullshit" serien nede blandt link'sene, det blev underligt nok fjernet, men nu er det der igen, og på linket er øverst det klip der blev vist på CNN. Derudover findes det på Cinemassacre siden og hans stemme er genkendelig.

Jeg mener så ikke det er nødvendigt med en kilde til at han er negativ overfor spillene. Hele hans sprog og at han er "Angry" nerd, er hele idéen med serien. RasmusAalbæk 25. januar 2009 01:25.

Til det sidste: Spiller James Rolfe en rolle, der er negativ over for spillene, eller er det ham selv og hans personlige mening? Hvis det er den første forklaring, så bør det nok præciseres, og så kan man efter min mening sagtens fjerne manglende kilde. --Arne (Amjaabc) 25. jan 2009, 08:11 (CET)

Så er det ændret til at det er nørden der hader spillene. RasmusAalbæk 25. januar 2009, 19:02