Spring til indhold

Diskussion:Jan Michaelsen

Sidens indhold er ikke tilgængeligt på andre sprog.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Norge Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Norge, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Norgerelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Fodbold-ikon Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Fodbold, et forsøg på at koordinere oprettelsen af fodboldrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Ifølge de norske skattelistene er mellomnavnet hans Munk, ikke Munch. --Torstein 14. nov 2007, 17:22 (CET)

Under kategorien SLETTET sorterer denne herre af uransagelige grunde under "J" på trods af, at alle andre navne er sorteret efter efternavn. Ergo burde han stå under "M" for Michaelsen. Jeg har ingen anelse om, hvordan man løser dette???

Det gør du ved at indsætte SLETTET. Det har jeg nu gjort her, og den skabelon indsætter du umiddelbart før kategorierne på fremtidige artikler. MVH. --Pusleogpixi 16. sep 2009, 00:00 (CEST)

Tak :) Nu står der så også "diskussion: Jan Michaelsen" opført på listen over landsholdsspillere, så jeg sletter de ovenstående koder i mit spørgsmål og dit svar. Håber det hjælper, ellers må nogen gøre noget drastisk.Willierap 19. sep 2009, 21:33 (CEST)

Jan Michaelsen laver i dag podcasten Bag om Trøjen, hvor han taler om fodboldsspillere om deres trøjer, karrierer og sjove historier. Tænker den skal nævnes på hans wiki-profil.

https://podcasts.apple.com/dk/podcast/bag-om-tr%C3%B8jen/id1566703840?l=da