Diskussion:Jens Peter Kaj Jensen

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Filosofi Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Filosofi, et forsøg på at koordinere oprettelsen af filosofi-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.


Begrundelse for Hej mor[rediger kildetekst]

Artiklen ser ud til at være oprettet og redigeret mest af 80.62.60.30, der bl.a. også står bag forlaget Klim, hvor Jens Peter Kaj Jensen ligeledes har fået udgivet sine bøger. Jeg har en mistanke om, at ovennævnte IP er identisk med denne forfatter, hvormed han også er for tæt på til at kunne skrive neutralt om forlaget. --|EPO| 21. okt 2006 kl. 16:52 (CEST)

Ovenstående 9 måneder gamle indlæg var muligvis relevant i forhold til en artikel fra sidste år, men næppe i forhold til denne, som er oprettet i går. Og jeg er i hvert fald ikke forfatterens mor. Mon ikke, det er i orden at slette diskussionen?
Mvh. Henrik J.
Nej. Vi sletter ikke diskussioner - heller ikke efter de er blevet uaktuelle. Normen er, at arkivere disse sider, når de er blevet tilpas store og gamle. Se også Hjælp:Diskussionssider. --|EPO| 18. jul 2007, 10:16 (CEST)