Diskussion:John Garand

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Canada Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Canada, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Canadarelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

ingen tvivl om at det er Garand der gjorde M1 til en af de bedste automat rifler (8 skuds "laderamme" som sprang op ved tom laderamme. Med et specielt "pling". Og dens 7.62mm patron var træfsikker på ikke under 400 meter.Og kraftig som en Jagtriffel.Men jeg mener at det var en franskmand,der sad i fængsel,og havde lavet en model af træ der kunne skyde med elastikker.En 1 skuds selvfølgelig.Og der skulle være blevet sagt til Garand,at hvis han kunne lave den i virkeligheden ville han blive benådet.Og det mener jeg er starten på M1 Garand.Men om det er 100% rigtigt er det.Men Garand var Franskmand Og efter over 100 år er det nok kun navnet,som blev hængende.Men en god historie som godt kunne være sand(hvorfor ellers altid kalde det M1 Garand. (Skrev 86.52.154.47 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Jeg kender godt garanden - har selv slæbt rundt på een. Jeg tvivler på at der kan have været lavet en 'prototype' der skød med elastikker - det er ikke ligefrem let at illustrere genladning ved gastryk med elastikker ;-). --Jørgen (diskussion) 14. jan 2013, 14:08 (CET)

Hej jørgen. Jeg har også skrevet at den kun kunne skyde med en elastik af gangen og derfor ikke magasin og rigtigt selvfølgelig ingen gas til genladning. Jeg mener mere at han viste vejen for en repeter riffel og den simple logik ved det. Det skulle jo være langt over 100 år siden.Og Historien siger at han var livstids fange (og dengang).Men ikke morder. hvad ellers er et ?.Har selv haft M1 sammen med 12.7mm.Før vi fik M75 20 skuds. Selv 7 år i forsvaret.Honnør for dig Jørgen.

Du har ret jørgen han var fransk/Canada.Men i 1910-12. havde han ikke løst problemet med ejekt og genladning.Tænk det var en tur til en ven i U.S.A jeg mødte denne samler som så har fortalt mig en røver historie.Men han var overrasket over at jeg på 400 meter ramte det jeg skulle mens hans AR15 "kun" kunne ramme det han skulle på 300meter.Men U.S.A og våben er vanvittigt.Til sidst Jørgen "Springfield","Winchester" og et par andre (du har nok navnene)har lavet den.Jeg så en med kikkert sigte. Det ville have været en solid "Sniper". (Skrev 86.52.154.47 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)