Diskussion:John Gordon

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Aarhus Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Aarhus, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Aarhus-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Musik Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Musik, et forsøg på at koordinere oprettelsen af musik-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Melodi Grand Prix Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Melodi Grand Prix, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Melodi Grand Prix-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Flyttet fra artiklen[rediger kildetekst]

INFO: Jeg har netop 23/02/2011 interviewet John Gordon som afviser at have haft noget at gøre med Rihanna, Mary J. Blige, Mariah Carey og Beyoncé. Allan Würtz Radio go!FM, Århus.(Skrev 93.160.73.82 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Så er det vist EMI der tager munden for fuld. Hvis der ikke dukke andre kilder op, bør det slettes. Mvh Knud Winckelmann 24. feb 2011, 06:44 (CET)
Så skulle han måske snakke med sin publisher (EMI Music Publishing), så de ikke spreder urigtige oplysninger om ham. Men hvem vil ikke gerne have arbejdet med Rihanna, Blige, Carey og Beyoncé? Det er da god PR.... Men noget kunne tyde på at Gordon blot har arbejdet med sangskrivere/producer, der har haft noget at gøre med førnævnte kunstnere. Men det andet lyder selvfølgelig bedre på CV'et --z33k 24. feb 2011, 13:41 (CET)