Diskussion:John Grisham

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Øøøh, nu ved jeg ikke lige hvordan wiki-reglerne er på dette punkt. Men en norsk tekst i en dansk wiki, det kan da umuligt være tilladt?

I stilmanualen hedder det, at "dansk er det foretrukne sprog på den danske Wikipedia". Det giver ganske rigtigt ikke megen mening med en norsk artikel her, da den selvfølgelig skal være i den norske Wikipedia. Muligvis har denne "overlevet" fordi man skal kigge lidt nærmere på den for at opdage, at det ikke er dansk med en masse stavefejl, men norsk. Måske har nogen også tænkt, at den let kunne rettes til dansk, men aldrig fået det gjort. --Heelgrasper 10. apr 2005 kl. 05:17 (CEST)
Artiklen er ikke engang fuldt Wiki-formateret, så medmindre nogen har tid og lyst til at ordne den hurtigt, synes jeg, den bør slettes. --Twid 10. apr 2005 kl. 11:51 (CEST)
Artiklen findes allerede under no:John Grisham på norsk, så lad os bare få den slettet. Jeg gør det lige. --Christian List 10. apr 2005 kl. 15:08 (CEST)

Grisham skriver selv i efterskriften til An Innocent Man, at han har et uafklaret forhold til dødsstraffen, så det med at han er modstander af dødsstraf (og ikke bare kritisk over for måden den praktiseres på), bør underbygges med en kilde el. slettes. --X 7. feb 2012, 10:48 (CET)