Diskussion:Jomfru Ane Band

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Roskilde Festival Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Roskilde Festival, et forsøg på at koordinere oprettelsen af relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Musik Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Musik, et forsøg på at koordinere oprettelsen af musik-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
E-Guitare-horiz.pngWikiProjekt
Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Wikipedia:WikiProjekt Dansk rock, et forsøg på at koordinere dækningen af dansk rockmusik på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Flag of Denmark.svg

Plutonium - forfatter[redigér wikikode]

Flygare skrev mange af bandets tekster, men jeg er ret overbevist om, at netop "Plutonium" er skrevet af Hans Kragh-Jacobsen. Se f.eks. sidet 15 af [1]
Surelars 6. aug 2008, 01:46 (CEST)


"Brødristeren"[redigér wikikode]

Der er ikke en plade, som hedder Brødristeren. Den første plade som udkom i 1977, hed Jomfru Ane, men havde på coverbilledet en brødrister.

LarsKP 19. jul 2009, 22:27 (CEST)

Så må du finde nogle kilder der kan bekræfte den historie, for mange steder på nettet kan man finde en LP ved navn Brødristerne, ligeså kan man købe den. MVH. --Pusleogpixi 19. jul 2009, 22:38 (CEST)

Pladen ligger på bordet foran mig, og jeg forstår stadig ikke hvorfor du har slettet diskografien. Den er skrevet af efter angivelserne på selve pladen og bekræfter jo tekstforfatterskabet til Plutonium, som er diskuteret ovenfor. LarsKP 19. jul 2009, 22:45 (CEST)

Hvis du ser på artiklen, er der ikke nævnt samtlige numre på pladerne. Hvis du mener der er fejl i årstal, præcist navn o.s.v.. skal du være velkommen til at ændre det. Men hvis du vil skrive mere udførligt om den enkelte plade, kan man oprette en selvstændig artikel. Brug evt. denne side som skabelon -> 07.07.07 MVH. --Pusleogpixi 19. jul 2009, 22:52 (CEST)

OK LarsKP 19. jul 2009, 23:54 (CEST)