Diskussion:Jonstrup (ved Værløse)

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Artiklens navn[rediger kildetekst]

Smørumnedre?? Smørum ligger i Egedal Kommune, Jonstrup er snarere en forstad til Ballerup eller Værløse--Lcl 24. jul 2011, 20:17 (CEST)

Snørumnedre byområde ligger i Egedal, Ballerup og Furesø kommuner. Forstads-begrebet relaterer til byområde-begrebet. Desuden ligger Jonstrup i to forskellige sogne i henholdsvis Furesø og Ballerup kommune, derfor bliver den lidt tricky i forhold til navneangivelsen. Jeg synes at Jonstrup (Smørumnedre) er bedst, men jeg er åben for bedre forslag (såfremt de findes). --Patchfinder 24. jul 2011, 20:24 (CEST)
Her er Smørumnedre angivet som navn på det byområde, Jonstrup er del af. --Palnatoke 24. jul 2011, 20:25 (CEST)
Jeg kan ikke rigtig se hvordan du kan udlede det af det kort. Under alle omstændigheder ligger Jonstrup ikke i Egedal Kommune, Men I er måske ikke lokalkendte?--Lcl 24. jul 2011, 20:37 (CEST)
Byområder går ikke sjældent over kommunegrænser (Hørsholm er her skrækeksemplet), men som jeg læser det kort, jeg linkede til, har vi et sammenhængende byområde, hvori man ser navnene Smørumnedre, Måløv og Jonstrup - med Smørumnedre i større skrift end de to andre. Skifter man til topografisk baggrundskort får man et lidt andet indtryk: Der er Smørumnedre og Måløv i samme skriftstørrelse, mens Jonstrup er mindre. --Palnatoke 24. jul 2011, 21:03 (CEST)
Af flere grunde vil jeg foreslå Jonstup(Måløv), dels ligger de to byer i samme kommune (Ballerup), dels er Jonstup historisk tilknyttet Måløv endelig er Smørumnedre som et større byområde af forholdsvis ny dato--Lcl 24. jul 2011, 21:10 (CEST)
Egentlig burde det vel være Jonstup (Ballerup), da både Måløv og Jonstrup er 'forstæder' til Ballerup. Det samme gælder også både Smørumovre, Smørumnedre og Ledøje, som godt nok ligger i Egedal kommune. Smørumnedre og Måløv er skarpt adskilt af jernbanen, selvom det ikke fremgår tydeligt af kortet, da Smørumnedre de seneste år er vokset helt op mod banen (vel sagtens pga pendlere / banen). Jonstup(Værløse), er ikke nogen god ide, da Værløse ligger noget længere væk (på den anden side af Flyvestationen).Erikhj 3. aug 2011, 21:51 (CEST)

Artikel Jonstrup i engelsk Wikipedia[rediger kildetekst]

Vil nogen venligst lave en sproghenvisning til den tilsvarende artikel ("Jonstrup") i det engelsksprogede Wikipedia og fra engelsk Wikipedia til denne artikel? Jeg kunne engang, men ikke med den nye metode.Bornsommer (diskussion) 16. okt 2013, 07:10 (CEST)

Done :-) --Patchfinder (diskussion) 16. okt 2013, 19:38 (CEST)