Diskussion:Juan Manuel Gárate

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Cykling Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Cykling, et forsøg på at koordinere oprettelsen af cyklingrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Spanien Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Spanien, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Spanienrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Pictgram bicycle man.svg Denne artikel er under vingerne på CykelProjekt Biografi, et forsøg på at koordinere oprettelsen af cykelrytterbiografier på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.


Hvad er der galt med billedet ? Et klik på fodboldspilleren, og han forvandles til Garate ... Koden ser ellers ok ud. --Pugilist 21. mar 2008, 14:59 (CET)

Jeg tror det er en fejl i opdateringen af serverens cache. Billedet af fodboldspilleren blev lagt op på Commons og overskrev billedet af cykelrytteren. Fodboldspilleren blev dog slettet samme dag (13. januar 2008), så Image:Garate.jpg fortsat var cykelrytteren. --|EPO| 21. mar 2008, 15:08 (CET)
Snakkede lidt med Bryan om sagen. Det var ganske rigtigt serverens cache, der var problemet. Serveren blev dog tvunget til at opdatere ved at slette billedet og gendanne det igen øjeblikket efter. --|EPO| 21. mar 2008, 15:15 (CET)

Billedadvarsel[redigér wikikode]

De følgende billeder er blevet slettet fra Commons eller er blevet indstillet til sletning. Hvis billederne er slettet, skal de fjernes fra artiklen. Deltag eventuelt i diskussionen på Commons. Denne besked blev genereret automatisk af CommonsTicker.

-- CommonsTicker 21. mar 2008, 19:14 (CET)