Diskussion:Judasbrevet

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Kristendom Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Kristendom, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Kristendomsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Lovende artikel LA Denne artikel er blevet vurderet til Klasse LA på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Bibelen Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Bibelen, et forsøg på at koordinere oprettelsen af bibelrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Lovende artikel LA Denne artikel er blevet vurderet til Klasse LA på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Artículo bueno-blue.svg Artiklen Judasbrevet er blevet udpeget som lovende artikel. Det vil sige at den vurderes klar til at blive forbedret til en god artikel. Hvis du kan opdatere eller forbedre den, så gør det gerne, men diskuter gerne større ændringer her først.
Emblem-star.svg Artiklen Judasbrevet har været vist på Wikipedias forside som ugens artikel i uge 3, 2008.
Goldenwikiadmin.png Artiklen Judasbrevet er vinder af den danske Wikipedias første artikelkonkurrence i kategorien Kultur/Kunst/Humaniora.

Stock post message.svg Huskeliste for Judasbrevet: rediger · historik · overvåg · opdater

Opret huskeliste

Gøre klar til artikelkonkurrencen[rediger kildetekst]

Jeg er nu næsten færdig med mit bud til artikelkonkurrencen, der afsluttes om et par dage. Ville være glad, hvis nogle ville rette og tjekke artikel igennem inden den 31 oktober, tak :-). Jakob Rahbek 29. okt 2007, 20:28 (CET)

Artiklen bør i hvert fald have en længere intro.. 1-2 afsnit eller noget :-) --Hockeyindustrien 29. okt 2007, 20:29 (CET)
Fodnoterne 1, 2 og 20 er ikke så gode.. :) --Hockeyindustrien 29. okt 2007, 21:20 (CET)

Lovende artikel[rediger kildetekst]

Det undrer mig, at artiklen er nomineret som lovende. Der er talrige sprogfejl og mange gentagelser, som jeg ikke tør slette.188.179.123.130 8. jan 2021, 00:46 (CET)