Diskussion:Københavns volde

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Københavns historie Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Københavns historie, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Københavns historie-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Militær Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Militær, et forsøg på at koordinere oprettelsen af militærrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Man kunne måske overveje, hvorvidt Københavns vestvold skal nævnes i artiklen. Den var jo også en del af Københavns befæstning. mvh --Rasmus81 19. mar 2008, 14:24 (CET)

Det har jeg også overvejet, men er kommet til den konklusion at Københavns volde og Københavns befæstning er to forskellige ting. Man kunne også sammenskrive dem til en artikel som kunne hedde Københavns forsvarsanlæg eller noget i den stil. Santac 19. mar 2008, 14:27 (CET)
Enig. Har nu lavet en henvisning. --Rasmus81 19. mar 2008, 14:29 (CET)