Diskussion:Køretøj

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Hvordan skal det forstås at Hestevogn kan tilhøre gruppen af "Eksempler på motoriserede køretøjer". Jeg har for nylig påbegyndt et opslag om køretøjet Quadriga_(firspand); hører det så også hjemme her. -- Mvh PHansen 5. aug 2006 kl. 12:28 (CEST)

Hej PHansen - Når du fremover finder så åbenlyse fejl retter du dem bare, men husk at beskrive at du retter en fejl. Jeg har nu rettet det - og tilføjet et link til Quadriga (firspand). --Glenn 5. aug 2006 kl. 14:36 (CEST)
OK, når du siger åbenlys vil jeg ikke tage pointen fra dig.
Diskussion:Romantikken#Et par spørgsmål ser du imidlertid hvorfor jeg er slået ind på den vej at gå via 'diskussion' - især hvis jeg er ved at være træt men alligevel kan se et eller andet der måske skulle være anderledes.
  ... som er de teoristiske fædre til Jena-romantikken, ...   måske skal det blot rettes til teoretiske som det hed da jeg var lille, men jeg kan ikke høre om der måske er kommet en lettere nedsættende betydning koblet på ved at bruge ordet teoristiske - dvs de pågældende fædre tror det har noget med teori at gøre det de gør, men i virkeligheden er det altså blot teoristisk: teoretisk klamhuggeri, såkaldt teori.
I stedet for blot at rette sådan noget, går man om via 'diskussion', så rette vedkommende kan forklare hvad der menes. - Er der ingen reaktion, så lyder det efter et stykke tid: "Retter ... jvf ikke imødegået indlæg Diskussion:Romantikken#Et par spørgsmål.
Det er vel ubestrideligt en hensynsfuld fremgangsmåde, som jeg har tænkt mig at fortsætte med, dog ikke uden at komme din indvending i hu.
-- Mvh PHansen 5. aug 2006 kl. 19:24 (CEST)