Diskussion:Kaj Birket-Smith

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Grønlands flag Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Grønland, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Grønlandrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Ikke grønlænder[rediger kildetekst]

Hvorfor står han under "Grøndlandske forskere"? Han er jo hverken født og/eller opvokset i Grønland, eller af grønlandsk afstamning? Mvh--X (diskussion) 16. feb 2013, 01:16 (CET)

OK, jeg kan se konceptet også omfatter Grønlandsforskere, men det gør kategorien for rodet. Når den ligger under grønlændere, burde den hedde "Forskere fra Grønland" og reserves grønllændere, eller folk der boede på Grønland i lange stræk af deres liv. Ikke danskere på ekspeditioner. De forblev danske forskere og hører til under Danmark.--X (diskussion) 16. feb 2013, 01:59 (CET)