Diskussion:Kalundborg Radio

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Hej Det er helt ok. Det var mig der oprettede "Kalundborg Radio", uden at vide at der var en side der hed "Kalundborg Radiofonistation". I daglig tale, høres kun om Kalundborg Radio. Ordet Radiofonistation lyder meget gammelt. En engelsk wikipedia side kalder det "Transmitter Kalundborg" omdigeret til "Kalundborg Transmitter". En tysk wikipedia side kalder det "Radiosender Kalundborg". Er der en, der er dygtig til at flette det her sammen ? Så uanset søgeord, så får man de rigtige informationer. Senderene i Kalundborg står for nedlæggelse 15 februar 2007, efter 80 års tro tjeneste.

Med venlig hilsen Aksel Ludvigsen

Kunne du ikke blot indsætte det du mener er relevant på Kalundborg Radiofonistation; derefter kan denne vel blot omdirigeres dertil? -- Mvh PHansen 20. jan 2007 kl. 19:23 (CET)

Hej PHansen Det lyder rimeligt. Jeg vil prøve at indsætte relevante ting til "Kalundborg Radiofonistation". Mit eneste problem er at langbølgesenderen lukker, det har stået i pressen. Men mellembølgesenderen står der intet om. Der er ikke nogen fornuft i kun at nedlægge langbølgesenderen. Alt skal væk hvis der er fornuft, men det er ikke bekræftiget. Med venlig hilsen Aksel Ludvigsen

Hej PHansen Ved et opkald til DR fik jeg at vide, at det kun er langbølgesenderen der lukkes. Det forstår jeg ikke, set med teknisk og økonomisk øjne. Teknisk er lang- og mellembølge forældet. Det var nok klogest at skrotte "Kalundborg Raiofonistation". Jeg rettede "Kalundborg Radiofonistation" til, efter bedste evne, men alt er slettet. M.v.h. Aksel

Hej Aksel. Ja, jeg har jo ikke forstand på det tekniske, men kunne blot se at det nok var mest praktisk at indføre dine oplysninger i den gamle artikel, som både du og Sebastjan vel mener burde hedde nogtet andet end det nuværende "Kalundborg Raiofonistation", se Diskussion:Kalundborg Radiofonistation hvor Sebastjan i februar 2006 foreslog "Kalundborgsenderen" som på linje med dit forslag "Kalundborg Radio" begge i det mindste lyder bedre end "Kalundborg Raiofonistation" – som den vel kun behøver at hedde hvis det kan fastslås at senderen i sin tid blev oprettet med det navn.
Men uanset hvad selve artikelnavnet ender med at blive, har du ret i at man ved søgning gerne skulle få artiklen frem. Det kan man sikkert også ved at de navne den var eller er kendt under også bliver nævnt i artiklen: "Kalundborgsenderen", "Kalundborg Radio", "Danmarks Radio - København–Kalundborg" osv.
De oplysninger du har fundet frem om dens fremtidige brug skal nok ende med at komme ind i artiklen på den ene eller anden måde; hvis det var muligt at finde et link om sagen hos DR eller i dagspressen kunne man jo også vedføje det. -- Mvh PHansen 23. jan 2007 kl. 20:33 (CET)

Med hensyn til navnet på senderen, kan jeg henvise til DRs hjemmeside på dette link [1], hvoraf det fremgår, at senderens officielle navn er Kalundborg Radiofonistation--Lcl 23. jan 2007 kl. 22:17 (CET)

Tak for hjælpen, linket til DR - så ligger navnet jo fast som Kalundborg Radiofonistation, og alle relevante oplysninger kan ende dér. -- Mvh PHansen 23. jan 2007 kl. 22:36 (CET)