Diskussion:Karl Heinz Hoffmann

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
2. Verdenskrig Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt 2. Verdenskrig, et forsøg på at koordinere oprettelsen af 2. verdenskrig-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Tysklands våben Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Tyskland, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Tysklandrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Militær Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Militær, et forsøg på at koordinere oprettelsen af militærrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.


Oplysningen om, at Karl Heinz Hoffmann skulle have fået en søn med den danske Mathilde Meyer er pure opspind, opfundet og bragt på egen hjemmeside af to skribenter, som er udelukket i andre sammenhænge på Wikipedia, og fru Meyer var ikke stikker. De to skribenter har udelukkende deres "oplysninger" fra "clairvoyante medier" og deres "kilder" og "historiske metoder" blev afsløret i tv-udsendelsen "den 11. time" - (se artiklen om denne.) Ifølge ophavsmændene til historien er JEG Hoffmanns uægteskabelige søn. Men JEG er hverken søn af Hoffmann eller fru Meyer. Med venlig hilsen, Peter Wendelboe 03.06.2011 kl. 15:48