Diskussion:Kasper Bjering Jensen

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Sletningsforslag: Kasper Bjering Jensen

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag

Siden Kasper Bjering Jensen er foreslået med begrundelsen manglende notabilitet (se sidens historik (og evt. diskussionssiden) for at se af hvem og eventuelt yderligere begrundelse). (Dette sletteforslag er indsat med bot på alle sider med skabelonen {{notabilitet}} - du er velkommen til at tilføje begrundelsen nedenfor) MGA73bot 24. jun 2009, 21:16 (CEST)

--- Indsat fra diskussionssiden:

Hvis man ser på Kasper Bjering Jensens egen hjemmeside, synes jeg ikke der er noget der sprogmæssigt tyder på at denne artikel er forfattet af samme person. Så indtil der fremføres nærmere udskifter jeg skabelonen men {{Wikificering}} -- Nico 16. dec 2006 kl. 21:53 (CET)

Det er ikke mig selv der har oprettet opslaget, men jeg har med jævne mellemrum opdateret det. Jeg har ikke selv nogen særlige følelser for om det ligger her - så slet det gerne, hvem end der træffer afgørelse om den slags. Jeg vil dog gerne have at oplysninger der ligger om mig er korrekte. mvh. Kasper Bjering Jensen (himself). (Skrev 91.100.53.116 (diskussion • bidrag) 03.05.09 22:07. Husk at signere dine indlæg.)

Vurderingen af Kasper Bjering Jensens betydning som encyklopædisk person fx bygge på en sammenligning med andre medlemmer af Socialistisk Folkepartis hovedbestyrelse og især forretningsudvalg. Her er flere med i Wikipedia.dk, også sådanne der som Kasper Bjering Jensen ikke er medlem af Folketinget. (Idet medlemsskab af Folketinget jo automatisk gør personer interessante). Derfor kan jeg rent fagligt ikke se nogen formelle argumenter for at slette Kasper Bjering Jensens-artiklen på Wikipedia.dk. Det vil også være politisk uforsvarligt, idet netop parti-ledelsen i SF har stor indflydelse på partiet politik ift. samarbejde med de andre oppositionspartier og ift. kommende valgkampe og evt. regeringssamarbejde,og personerne i ledelsen kan sikkert her forventes eftersøgt på nettet/Wikipedia.dk. - Ud over deres betydning og fremtræden i den aktuelle politiske debat og initiativer, selvfølgelig! Endnu et argument for ikke at slette nogen af disse biografier. Jørgen Lund, Bibliotekar, Tidsskriftcentret.dk

Det er efter min bedste opfattelse yderst besynderlige argumenter. Bare fordi man sidder i et partis hovedbestyrelse er man altså ikke notabel. Man kan være det, men jeg savner det virkeligt gode argument for at Kasper Bjerring Jensen skulle være det.--Brandsen 4. maj 2009, 00:56 (CEST)[svar]
Det eneste notable er at han er tidligere landsformand for DGS. Men det er næppe nok i sig selv, jævnfør diskussionen om forskellige forhenværende formænd for politiske ungdomsorganisationer. Det er ingen begrundelse at der findes flere andre overflødige artikler om SF'ere og SFU'ere. Det betyder blot at SFU'erne har været meget aktive på Wikipedia (se f.eks. Diskussion:Bo Asmus KjeldgaardHenvisning - det er bare ét eksempel af mange). Hvis han har markeret sig kraftigt i medierne af en eller anden grund i sin formandsperiode for DGS, så er han måske notabel. Ellers ikke. --Casper 22. jun 2009, 14:40 (CEST)

--- --MGA73 27. jun 2009, 10:54 (CEST)

  • Behold - har været politisk aktiv og har beklædt poster - --Hans Christophersen 4. jul 2009, 19:13 (CEST)
  • Slet - Som flere har sagt, har jeg også svært ved at se det notable.--Pusleogpixi 28. jul 2009, 19:07 (CEST)
  • Slet - Jf. ovenstående bemærkning fra undertegnede. --Brandsen 29. jul 2009, 04:56 (CEST)
  • Behold - I mine øjne er politikere mere notable en f.eks. mange af de sporstfolk eller fiktive personer, vi har artikler om; Vi behøver ikke være så eksklusive på den næsten Frie Encyklopædi . - Nico 29. jul 2009, 18:07 (CEST)
  • Slet Sæt en række avisartikler på så vi kan se at han har gjort sig særligt bemærket og så vil jeg måske stemme anderledes. P.t. kan jeg ikke se, at han har gjort sig særligt bemærket. --MGA73 3. aug 2009, 18:22 (CEST)
  • Slet Enig med MGA73. --Pugilist 4. aug 2009, 23:09 (CEST)
Konklusion:
Artiklen slettes. --Brandsen 4. aug 2009, 23:11 (CEST)