Diskussion:Kim Schumacher

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
  • Hvorfor er der så mange links til den engelske wiki? Der er ikke noget galt i at linke til en artikel der ikke eksisterer.
  • Er artiklen ikke biased? (NPOV) (Neutralt synspunkt) (F.eks.: Han nåede mere i sit liv end nogle vil nå på 2-3.)
  • Ordet "eet" findes vist ikke, selvom man ser der tit. (Eet i retskrivningsordbogen)

Den eneste grund til at jeg ikke har rettet alt dette er fordi, at med så mange mærkelige ting synes jeg lige man skulle vende den.

80.63.213.182 16. jan 2006 kl. 14:21 (CET) (Bruger:Ysangkok Ysangkok når jeg er logget ind)

WTF? Går udfra at du syntes det er en elendig artikel jeg har skrevet.
Link til de engelske artikler? Det var en af mine første artikler, og jeg syntes personligt at det var en "god idé" at gøre sådan, men har senere fundet ud af at det er "forkert", også selv om jeg personligt er uenig i metoden, gør jeg det ikke længere.
NPOV? - nej, det kan man nok ikke kalde det, og derfor bør sætningen måske fjernes, kan man kvalificere det på en eller anden måde? Kim Bach 12. apr 2006 kl. 03:06 (CEST)

Hele artiklen har en rimeligt usaglig tone. Alene det at han konstant omtales som "Kim" får en til at føle den er skrevet af en af hans bøsse-elskere (Skrev 130.226.154.66 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Ikke just en seriøs kommentar...--Kim Bach 23. mar 2008, 19:55 (CET)

Paragraf 3,5,6 og 7 er ikke neutrale idet forfatterens holdning tydeligt fremgår i følelsesladet sprog. (Skrev Sheaf (diskussion • bidrag) 25. apr 2009, 14:03. Husk at signere dine indlæg.)

mindre rettelse til omfanget af bidrag i DRs øvrige produktioner.[rediger kildetekst]

Fra "I DR bidrog han til Natradio og Fredagsåbent og afviklede sine egne udsendelser" Til "I DR bidrog han bl.a. til Natradio og Fredagsåbent og afviklede sine egne udsendelser" -Mikkel Breiler