Diskussion:Kliché (band)

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Roskilde Festival Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Roskilde Festival, et forsøg på at koordinere oprettelsen af relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

er meget i tvivl om begrebet nyrock-gruppe, det kunne evt. rettes til rockgruppe i genren nyrock. --Villy Fink Isaksen 26. okt 2006 kl. 22:20 (CEST)

Kliché har en dobbeltbetydning, Grinderdrab linker til hertil, skulle linke til kliché i betydning: "en udtryksmåde el. vending der er så almindelig brugt at dens indhold virker forslidt" --Villy Fink Isaksen 26. okt 2006 kl. 22:28 (CEST)

Synes artiklen er særdeles tendentiøs, især "Pil på himlen, der handler om atomar udryddelse af liv på andre planeter og Oppenheimers formiddag, der sandsynligvis handler om J. Robert Oppenheimer, en af atombombens opfindere" minder om en 2.-g stil i dansk. Skal vi ikke prøve at udelade fortolkningerne, og lade dette være en leksikal artikel i stedet - dvs. nøjes med fakta? (Skrev 80.243.127.39 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)
Der kan være noget om snakken, det var noget ævl jeg skrev for længe siden, før jeg vidste hvad Wikipedia gik ud på. Jeg har fjernet det meste spekulative, og sat lidt fodnoter på nu. Håber det er bedre. --Soren84 13. jul 2011, 15:36 (CEST)

Affiliation med KAP[rediger kildetekst]

At der mangler kilder til at "Gruppen siges at have haft en stærk affiliation til Kommunistisk Arbejderparti" betyder ikke at det ikke er rigtigt. Bemærk at der står "siges at have haft", ikke "havde". Det sidste havde krævet en god kilde. Nu siger jeg: "Kliché havde en stærk affiliation til KAP", så er der i hvert fald én kilde til påstanden. Hvis nogen gider at gå på Det Kongelige Bibliotek, kan man jo søge samtlige blade mv. fra KAP igennem og se om ikke Kliché spillede til nogle af KAP's arrangementer. Jeg håber at forskellen i de to formuleringer er klar. (Men kilder ville være rart). Bemærk i øvrigt de nævnte to tekster på Supertanker.--Madglad (diskussion) 31. maj 2015, 00:46 (CEST)[svar]

Det er én af den slags informationer, som er svære at få kilder på, og som derfor ikke rigtig hører hjemme i en Wikipedia-artikel. Desuden er der jo allerede noget kommunisme på banen i den forstand, at der skrives om Mao-teksterne der er brugt i Masselinjen og Militskvinder. Der er kort sagt ikke brug for den oplysning, så jeg vælger helt at fjerne den nu. --Soren84 (diskussion) 2. jun 2015, 21:34 (CEST)