Diskussion:Klitrose

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Botanik Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Botanik, et forsøg på at koordinere oprettelsen af botanikrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Hej Steen

Flot foto. Hvis du synes det er ok vil jeg gerne lave fotoet en smule mindre - noget i retning af 300 px i bredden, måske 350 :-) Forresten dejligt at se du har brugt mine små tegn - for højde, blomstring og lys, jeg havde næsten helt glemt jeg havde lavet dem - tak for det :-)

Mvh Malene

Hej Malene

Det er netop det med andre menneskers rettelser, der er så spændende ved det her projekt, så mere af det, tak! Jeg vil gå mine andre billeder efter og skrumpe dem tilsvarende (jeg har mange plantebilleder på lager!).

Mvh. Sten

Hej Sten

Ja lige præcis, det at kunne arbejde sammen og få en slags synergieffekt på artiklerne er bare superspændende. Det lyder godt med plantebillederne, det giver lige prikken over i'et i mange af artiklerne efter min mening. Jeg har også selv mange fotos - også af planter efter jeg sidste sommer var på plantearts-jagt med mit kamera, så måske kan vi supplere hinanden til planteartiklerne :-)

Mvh Malene


Hej Sten

Hvis du klikker på fotoet kommer du ind på billedsiden. Der kan du skrive oplysninger om fotoet, jeg synes det er en god ide, når vi sætter billeder på Wikipedia at vi på billedsiden skriver hvor fotoet kommer fra. - Bare en ide til dig :-) Du behøver kun at fremhæve artikelordet i teksten første gang det nævnes.

Mvh Malene 15. dec 2003 kl. 22:43 (CET)