Diskussion:Kolding Kirkecenter

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Kirker Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Kirker, et forsøg på at koordinere oprettelsen af kirkerelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Hey, hvis der er nogen herude der ville hjælpe mig med hvordan man fx kan få den side her til at komme op med flere søgeord ville det være fint.. fx kolding kirke center, og under listen over pinsekirker i landet her.. er jo en del ud over den her også.. også søgeord som bare omvendt ordstilling (pinsekirke kolding).

er der nogen måde at man kan få google til at henvise det her når man søger derpå? (Skrev Chals (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Du må være tålmodig med søgefunktionen. Det tager ofte lidt tid, før den får alle de nyligt indtastede data med. Du kan eventuelt læse om hvordan man omdirigerer en side, men gå venligst ikke over gevind med antallet af omdirigeringer. --PhoenixV 6. jul 2007, 19:24 (CEST)
Du kan tilmede sidens adresse til Google på denne adresse: http://www.google.com/intl/da/add_url.html - men det er ikke nødvendigt. Google har robotter der ikke laver andet, end at indsamle og kategorisere sider på internettet, så på et eller andet tidspunkt vil siden alligevel blive registreret automatisk. - apw 6. jul 2007, 19:27 (CEST)

Samme trosretning som Folkekirken?[rediger kildetekst]

Kirken er en del frikirkenet, som ikke er en del af Den danske Folkekirke, men som tilhører den samme trosretning.

Hvis der med trosretning menes kristendom er udsagnet selvfølgelig korrekt, men ellers er ovenstående udsagn da noget nonsens. Folkekirken er evangelisk-luthersk, mens Frikirkenet mig bekendt ikke rummer en eneste luthersk menighed. Særligt bliver det da absurd, at en pinsekirke som Kolding Pinsekirke skulle være luthersk. --Heelgrasper 6. jul 2007, 20:02 (CEST)

Ja jeg mente kristendommen, men det der stod der var endnu mere vås, men skal lige have lidt tid til at redigere indslag fra Bruger:Chals.--MortenKristensen 6. jul 2007, 20:06 (CEST)

Ja.. Nu er det jo kun første dag siden her er oppe, så vil da sige tak for det meget fokus, havde jeg ik' lige regnet med. Men vil da takker for hjælpen og ja der er bestemt et stykke vej i nu før det er af en oki kvalitet. Det tager jo alt sammen lidt tid, men det skal jeg jo nok bruge :-) Bruger:Chals