Diskussion:Koralrev

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Du må gerne rette i den så den bliver faktuelt korrekt. - Kåre Thor Olsen (Kaare) 17. maj 2006 kl. 22:07 (CEST)

31. Juli 2006. Fra Michael Arvedlund

Hej Kaare: jeg vil gerne forbedre siden lidt, men er ikke i stand til at komme ind på andet end redigeringen af litt-listen. Skal jeg oprette brugernavn el. lign?

Bedste hilsener, Michael Arvedlund


siden er rettet, d. 17. Maj 2006


p.s. jeg har ændret den øvre temperatur til 31 grader celsius (der er nogen diskussion blandt koralrevsforskere om hvor den øvrige grænse egentlig går, men mest accepteret er formentlig 31 grader)

Bedste hilsener, Michael Arvedlund

Fint! Har du andet at tilføje til artiklen, til andre eller nye artikler, så er det bare om at klø på - vi kan bruge alles hjælp. - Kåre Thor Olsen (Kaare) 18. maj 2006 kl. 18:51 (CEST)

Jeg har tilføjet en ret ny meget stor publikation om koldtvands koraller og disse økosystemer Der skal en fornuftig tekst til figuren vedr. koralrevs udbredelse, idet den pt både viser kolde OG tropiske koralrev. Jeg vender tilbage hurtigst muligt. Også med et par billeder fra min samling af tropiske koralrev.


Hvis der er nogensomhelst spørgsmål vedr. artikler på wiki om koralrev, så spørg løs via min mail. Jeg kan hjælpe på dette område. Men jeg kan ikke nå at gennemgå alle artikler. Men jeg hjælper meget gerne. Jeg synes Wiki er en af verdens mest geniale ideer. Jeg bruger ofte Wiki, omend mest engelske Wiki.


Bedste hilsener, Michael Arvedlund

31. Juli, 2006

Jeg har fundet ud at redigere i selve hovedteksten vedr. koralrev. (Jeg har tilføjet lidt om dybe tropiske koralrev).

Bedste hilsener, Michael Arvedlund (arvedlund@speedpost.net, URL: www.freewebs.com/michaelarvedlund