Diskussion:Kristenforfølgelse

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Kristendom Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Kristendom, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Kristendomsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.


Hvilken navigationsboks?[rediger kildetekst]

Sir48 har fjernet kristendom-boksen, hvilket jeg synes er helt fair af hensyn til layoutet. Men man kunne måske overveje, om ikke kristendom-boksen var mere relevant i denne artikel end romersk religion-boksen? Så jeg vil foreslå at bytte dem ud, hvis der ikke er indvendinger?--Nikolaj 11. aug 2007, 09:03 (CEST)

Nu er der jo den gode grund til romersk religion-boksen, at den har et link til denne artikel. Hvis artiklen var længere, ville det ikke være noget æstetisk problem med begge bokse. --Palnatoke 11. aug 2007, 09:17 (CEST)
Kristendom-boksen har også et link til denne artikel, og jeg synes stadig, den er mere relevant.--Nikolaj 21. aug 2007, 16:35 (CEST)
Størstedelen af denne artikel omhandler kristenforfølgelser i Romerriget, dvs. omhandler et emne indenfor religionen i Romerriget - pt. er skabelonen Romersk religion IMO mest relevant. Men mere info om andre kristenforfølgelser vil medfører en længere artikel og derved plads til flere skabeloner.--Ktp72 21. aug 2007, 17:19 (CEST)