Diskussion:Kristian Ditlev Jensen

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Rodet artikel[rediger kildetekst]

Hej Wikipedia.

Den her side omhandler min person. Den er i det store hele korrekt, men det er skrevet meget rodet i forhold til andre personsider. Skal den ikke have et bioafsnit og så en udgivelsesliste?

Mange hilsner Kristian Ditlev Jensen

Hej Kristian. Du har ret - artiklen ser noget rodet ud. Det er fint, at du ikke selv kaster dig ud i en stor ændring af den, da vi har en ret streng politik om at skrive om sig selv. Jeg vil gerne prøve at stille teksten lidt pænere op, og du må gerne rette mindre unøjagtigheder i den. Jeg kan heller ikke se, at der er noget i vejen for, at du selv opstiller en bibliografi, da den ikke burde være kontroversiel. (Jeg tillod mig lige at skrive en overskrift for det tilfælde, at der skulle komme andre diskussionstråde senere.) Mvh. Arne (Amjaabc) (diskussion) 25. apr 2015, 22:42 (CEST)
Jeg håber, at du synes, det er bedre. Vi vil gerne undgå et biografiafsnit, så derfor har jeg delt det op i nogle emner. Hvis der er nogle detaljer, der er decideret forkerte, må du gerne justere det, og du må også godt udvide bibliografien; for en ordens skyld mener jeg, at det er bedst at holde sig til større værker i denne. Mvh. Arne (Amjaabc) (diskussion) 25. apr 2015, 23:01 (CEST)