Diskussion:Kung fu

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Kina Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Kina, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Kinarelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Der er alvorlige problemer med denne artikel; den er alt for kort til så stort et emne, den er stort set uden kilder og påstandene er forkerte efter min viden. Jeg vil selv gøre en indsats når jeg får tid, men dette spændene store emne fortjener en bred indsats.Larsbo c 23. feb 2011, 10:46 (CET)

Der er masser du kan oversætte fra den norske artikel--Trade 23. feb 2011, 16:30 (CET)

Den mangler også helt at tage højde for at det egentligt betyder, det man er mester i eller god til, f.eks. kamp sport. I de seneste år er det blevet mere og mere almindeligt, i hvert fald inden for IT, at benytte ordet Kong-Fu i dets oprindelige betydning. F.eks. kan nogle finde på at sige: "jeg er kong-fu i scripting", eller "jeg viste min kong-fu".(Skrev 62.107.238.217 (diskussion • bidrag) 14. aug 2011, 09:10. Husk at signere dine indlæg.)
Den har jeg ikke hørt før - mon ikke det nærmere er tale om en slangudvikling af det franske udtryk comme il faut?


Ifølge Retskrivningsordbogen staves det kung-fu; hverken kungfu, kung fu eller Kung-Fu. Benadikt (diskussion) 30. maj 2018, 21:52 (CEST)Svar[svar]