Diskussion:Løvtræer

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Botanik Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Botanik, et forsøg på at koordinere oprettelsen af botanikrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Sammenskrivningsforslag[rediger kildetekst]

Hej, jeg synes det vil være mere logisk at beholde denne artikel som selvstændig. Den kan holdes kort og skal selvfølgelig henvise til Træ (organisme), men man kunne godt bruge denne artikel til at beskrive nogle de forhold der gælder i Danmark, nævne nogle danske løvtræer og lidt om hvorfor træerne taber bladene - hvad alle hjemmehørende danske løvtræer gør mig bekendt. De stedsegrønne bladbærende vedplanter er enten ikke træer, dvs. buske, eller er indført (ret mig hvis jeg tager fejl). Jeg skal gerne forfatte en alternativ artikel om Løvtræer. En anden begrundelse for at beholde en selvstændig artikel er at det passer med de fleste (ikke-botanikeres) opdeling af træer i nåletræer og løvtræer. --Honymand 2. feb 2009, 10:05 (CET)

Jeg er villig til at bøje mig hvis du (dvs. Bruger:Sten) vil lave sammenskrivningen. Ellers synes jeg sammenskrivnings-skabelonen skal fjernes. --Honymand 19. feb 2009, 23:23 (CET)
Med det, du har tilføjet, opfylder artiklen et vidensbehov, som ikke er dækket i Træ (organisme). Jeg har slettet sammenskrivningsforslaget, og i stedet indsat gensidige links mellem denne artikel og træ-artiklen. Mvh.--Sten Porse 20. feb 2009, 08:10 (CET)