Diskussion:Landevejscykelrytteres kælenavne

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Cykling Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Cykling, et forsøg på at koordinere oprettelsen af cyklingrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Jeg synes nu den er lidt for sjov til at slette, men den bør ikke kun stå som en liste. Kunne man evt. flette den ind i artiklen kælenavn - eller lave det til en artikel om kælenavne i sportens verden? Bare et forslag, det er desværre ikke mit primære kompetenceområde. --Malou 11. nov 2006 kl. 20:14 (CET)

Jeg vil nok også mene, at kæle- eller øgenavnene med fordel kunne placeres i de respektive artikler. Generelt er jeg ikke vild med lister. --|EPO| 11. nov 2006 kl. 20:16 (CET)
Jeg synes det er fint at have den som en selvstændig liste så man kan se alle mulige kælenavne på een gang. --Morten LJ 11. nov 2006 kl. 23:29 (CET)
Jeg kan godt lide lister - de giver altså noget som man ikke ville opsøge hvis man skulle ind på alle de respektive navne. Og denne her er faktisk meget fin, synes jeg. --Sangild 9. apr 2007 kl. 00:16 (CEST)