Diskussion:Lars H.U.G.

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Roskilde Festival Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Roskilde Festival, et forsøg på at koordinere oprettelsen af relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Musik Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Musik, et forsøg på at koordinere oprettelsen af musik-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Er referencen til "digte" en reference til ordkunsten som findes her eller er det en titel til noget som Søren Ulrick Thomsen har skrevet?--Henry Berthelsen 5. apr 2007 kl. 15:06 (CEST)

Det er sandsynligvis nogle digte skrevet af Søren Ulrick Thomsen. Jeg kan ikke rigtig se, hvordan det ellers skulle forstås. --S-and-S 11. feb 2011, 21:57 (CET)
Ja nøjagtig - Søren Ulrick Thomsen har skrevet en digtsamlingen "City Slang". --Villy Fink Isaksen 11. feb 2011, 22:01 (CET)

Hvorfor blev han forbudt at bruge navnet Hug?[rediger kildetekst]

Er det muligt at få en præcisering af, hvem der forbød navnet Hug og med hvilken begrundelse?

Jeg mener at det var en person med efternavnet Hug som forbød brugen, hvilket var muligt i henhold til den daværende navnelov. Men jeg har ingen kilder, så jeg vil ikke skrive noget i artiklen. Dokumentation kan måske med google. 94.191.188.155 29. jun 2014, 08:54 (CEST)