Diskussion:Lemming Kirke

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Forældet beskrivelse af altertavle[redigér wikikode]

Jeg ved ikke, om nogen faktisk ser hvad jeg skriver, men jeg bor i Lemming og har været i kirken mange mange gange, og det passer simpelthen ikke, at der ved altertavlen er en kristusfigur i gips. Der er flere billeder af altertavlen på google, og et af dem viser rigtigt nok en kristusfigur på altertavlen, men sådan ser den ikke ud. Jeg ved ikke om den gjorde engang. Mundbjerg8 (diskussion) 12. jul 2019, 20:03 (CEST)

Det bedste du kan gøre er at få nogen til at tage nogle flere billeder af kirken og lægge dem på Commons under denne kategori:
Category:Lemming Kirke (skrives: [[Category:Lemming Kirke]] i redigeringsvinduet for filen på Commons), der i øjeblikket kun har det ene billede af kirken. – Og så eventuelt få nogen i lokalområdet til at interesse sig for at lave et bedre opslag om kirken og dens historie med nyere kilder end Trap. Det gælder vel for adskillige af de seks kirker i pastoratet at de venter på at nogen (evt. lokale) interesserer sig for en bedre dækning? – Materiale om kirkerne beskrevet på denne side fra Nordenskirker.dk (alfabetisk) kan man frit benytte, jf. "Tilladelse til materiale fra Nordenskirker.dk" (Kragelund Kirke).
Om pastoratet: "Lille Hids Pastorat" med disse seks kirker :
Kragelund Kirke, Funder Kirke, Serup Kirke, Lemming Kirke, Sejling Kirke og Sinding Kirke.
-- Mvh PHansen (diskussion) 13. jul 2019, 11:59 (CEST)