Diskussion:Lisbeth Knudsen

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Jeg mener, at det er en meget alvorlig beskyldning, at anklage chefredaktøren på en så stor, landsdækkende avis som Berlingske Tidende at føje den siddende regering.

Derudover virker det som om afsnittet om den anden Muhammedkrise, forsøger at fortælle, at det var Lisbeth Knudsens idé det hele.

Hvis disse afsnits postulater ikke kan verificeres indenfor en ret kort tidshorisont, vil artiklen blive barberet voldsomst. --|EPO| 8. mar 2008, 16:54 (CET)

Brugeren er i mellemtiden blokeret til en gang ud på natten, så han giver næppe respons inden min tidsfrist udløber. Dermed vil jeg nu tillade mig at fjerne de omdiskuterede afsnit. --|EPO| 8. mar 2008, 21:15 (CET)

Større ændring foretaget af LK selv[rediger kildetekst]

Jeg vil lige gøre opmærksom på, at Bruger:Lisbeth Knudsen har foretaget følgende større ændring. Specielt er der fjernet et par kritiske afsnit, mens der er tilføjet flere listeafsnit, herunder et subjektivt afsnit "Aftryk på Berlingske Media", der ligner noget fra et CV. Jeg vil ikke egenhændigt rulle ændringerne tilbage, men jeg mener, at der skal kigges med neutrale øjne på artiklen og den nævnte ændring. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 25. okt 2015, 17:10 (CET)

Det tilføjede afsnit om "Aftryk på Berlingske Media" er ikke tilnærmelsesvis wiki-materiale og bør fjernes omgående som ren reklame og selvpromonering. Resten bør debateres. Mvh David (diskussion) 25. okt 2015, 17:22 (CET)