Diskussion:Liv (flertydig)

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Bortset fra en enkelt henvisning fra Liv (nordisk mytologi) handler alle artiklerne, der henviser hertil om biologisk liv. Hvordan rettes det nemmest? Der er kun få artikler, der henviser direkte til liv (biologi). --Rune Magnussen 13. mar 2005 kl. 20:35 (CET)

Jeg har nu flyttet artiklen med det flertydige indhold til Liv (flertydig), slettet den opståede redirect-artikel samt flyttet Liv (biologi) til Liv (på den måde bevares historikken i artiklerne). Slutteligt skal diverse links rettes op. - Kåre Thor Olsen (Kaare) 13. mar 2005 kl. 20:48 (CET)
Citat:"En del forskere[Kilde mangler] mener ikke at vi endnu (2007) har definitionen på liv. [1]" citat slut. Komentar: Begreber der ikke er defineret, de kan altså være hvad som helst, og har derfor absolut ingen eksistensberettigelse. Livet er pr. definition ikke Lig eller Død. Jeg har fremlagt en definition af begrebet Sandhed her: http://da.wikipedia.org/wiki/Diskussion:Sandhed , den indeholder også definitionen af begrebet Livet.90.185.94.188 30. jun 2011, 10:18 (CEST)