Diskussion:Llionsk (sprog)

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Portugal Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Portugal, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Portugal-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Spanien Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Spanien, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Spanienrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Redigeringskrig[rediger kildetekst]

Det lader til at der er lidt uenighed om nogle småting ved denne artikel, jeg har bedt de involverede parter om at tage den her, istedet for konstant at rulle hinandens ændringer tilbage. | Knud Winckelmann 8. sep 2009, 14:14 (CEST)


Politicized spelling of the Councilman of culture from the city of Leon (spain). He is accused of condoning del Nazism and manipulate the leonese language. The user "Auslli" is blocked in the spanish wikipedia.

--Karkeixa 29. okt 2009, 16:33 (CET)

Med mindre der findes noget belæg (der ikke kan formodes at have sin oprindelse i da-wiki), for at ordet llionsk skulle bruges på dansk, bør artiklen hedde Leonesisk, en orddannelse parallelt med de øvrige germanske sprog, og de fleste andre større sprog. --Madglad (diskussion) 29. aug 2016, 13:56 (CEST)

Lidt research viser at artiklen er oprettet af en udenlandsk tværwiki-redigeringskriger. Samt at en-wiki er kommet frem til at der ikke er tale om et sprog, men en dialekt. --Madglad (diskussion) 29. aug 2016, 14:01 (CEST)