Diskussion:Lommer

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Fugle og Ornitologi Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Fugle og Ornitologi, et forsøg på at koordinere oprettelsen af fugle- og ornitologi-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Det ser ud til at den danske version er uening med samtlige andre landes versioner om ordens-placeringen af lommer. Så vidt jeg kan se, er dansk wikipedia ene om at placere lommer i Ciconiiformes, mens alle andre har placeringen Gaviiformes. Hvad er forklaringen?Harlekin96 (diskussion) 28. maj 2012, 22:19 (CEST)

Artiklens oprindelige version havde også Gaviiformes, men Bruger:Leolaursen rettede det for 5½ år siden. Du kan evt. spørge ham. --Palnatoke (diskussion) 28. maj 2012, 22:37 (CEST)