Diskussion:Lurtz

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Tolkien Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Tolkien, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Tolkien-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Film, et forsøg på at koordinere oprettelsen af film- og filmrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Har denne og lignende artikler relevans for Wikipedia? --Ahk 28. jul 2007, 22:20 (CEST)

Måske ikke som selvstændig artikel. På engelsk har man beskrevet en række figurer i en fælles artikel. Det virker som en fornuftig løsning. --|EPO| 28. jul 2007, 22:22 (CEST)
Enig. Tolkien-universets scener og figurer mm. bør beskrives i en samlet artikel, ikke i særskilte opslag. --Ahk 28. jul 2007, 22:29 (CEST)
Der er mange børn(10-12 år) der gerne vil se det men ikke kan engelsk (Skrev Brinch (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)
Og netop derfor bør informationen også beholdes - men blot i en samlet artikel. Du kan f.eks. starte en ny artikel, der kort beskriver de vigtigste figurer i filmene - kald den for Figurer i Ringenes Herre. --|EPO| 28. jul 2007, 22:33 (CEST)

Da jeg fandt, at artiklens sprog ikke levede op til wiki-kravene satte jeg en sprogskabelon ind, som bruger Brinch siden har fjernet. Jeg ville gerne hjælpe med at få artiklen rettet op sprogligt, men ved for lidt om emnet. Det er dejligt med begejstrede brugere, som jeg nødigt vil skræmme væk. Kan en behjertet sjæl, der ved noget om Lurtz ikke hjælpe til?--Staunited 28. jul 2007, 22:36 (CEST)

Jeg vil godt hjælpe dig, for jeg ved noget om alle figurende i ringens herre, men jeg går 7. klasse og er ikke så god til danskcbj 29. jul 2007, 00:56 (CEST)

Jamen så lad os hjælpe hinanden. Du kan noget jeg ikke kan og så bilder du dig selv ind, at du ikke er god til dansk. Først så har jeg brug for at vide, om Lurtz er fra bøgerne eller fra filmen. Dernæst om han tilhører Orkerne eller en anden gruppe grimme folk, som Saruman har hyret. Så kan vi tage den der fra. ( Jeg gik i 7. klasse for 49 år siden)--Staunited 29. jul 2007, 01:03 (CEST)

gider du gå ind på personer i ringens herre og klikke på Eowyn(hun har et mærkeligt e kan ikke lave det!) jeg har skrevet det der står der inde. Der starter vi!cbj 29. jul 2007, 01:29 (CEST)

Éowyn, er det sådan? (jeg kopierede hende fra en wiki). Tegnet (brugt som é på især fransk) findes på tasten lige til venstre for backslash)--Staunited 29. jul 2007, 01:49 (CEST)

Ja, det er hende! Gider du rette det? Hvis man kan, kan du så lave den store overskrift om til Éowyn & Eómer??cbj 29. jul 2007, 12:18 (CEST)

Hvis du mener, at det er artiklen, der skal hedde Éowyn & Eómer i stedet for som nu blot Éowyn, så skal du oprette en helt ny artikel, flytte den gamle til den nye og bede en administrator fjerne den gamle. Sådan har jeg forstået, at det skal gøres.--Staunited 29. jul 2007, 14:26 (CEST)

Jeg har kopieret diskussionen om Éowyn over på den rigtige diskussionsside.--Staunited 29. jul 2007, 14:32 (CEST)

Hej, jeg synes det er en rigtig god idé at lave nogle listesider ligesom på den engelske wiki. Jeg ser nok på det hen af vejen hvis ingen protesterer. --Honymand (diskussion) 6. jan 2014, 23:10 (CET)