Diskussion:Lyngbyvej

  Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
  Gentofte Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Gentofte, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Gentofterelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

  Opsplitning?[rediger kildetekst]

  Hvad er begrundelsen for, at artiklen om Lyngyvej er opdelt i to (hhv. Lyngbyvej (København) og Lyngbyvej)? Der er vel tale om samme vej, der blot passerer en kommunegrænse? --C960657 28. feb 2010, 00:25 (CET)

  Ja det er samme vej, men det var for at få artiklen til at passe bedre i Kategori:Gader på Østerbro. En ting er at en gade som Rovsingsgade dækker to tilstødende kvarterer i København, men Lyngbyvej slutter helt oppe i 2800 Kgs. Lyngby og så er vi fakkertalt et godt stykke uden for København. --Henrik (hebster) 28. feb 2010, 11:10 (CET)
  Hvis kriteriet for optagelse i Kategori:Gader på Østerbro er, at gaden helt eller delvist ligger på Østerbro, så er det vel underordnet, at vejen fortsætter gennem to andre kommuner også? Jeg synes ikke, vi bør opdele artikler alene aht. kategoriseringen, når skillelinjen ikke har nogen særlig betydning i forhold til selve vejen, og når de to dele i stort omfang deler historie. --C960657 28. feb 2010, 17:00 (CET)
  Jeg er (overraskende nok?) ikke helt enig. I praksis havde det været mere snedigt at skille efter Hans Knudsens Plads, da det er der den holder op med at være vej og bliver til lokalkørebane, men jeg kunne ikke lure en snedig måde at gøre det på :( --Henrik (hebster) 1. mar 2010, 21:19 (CET)
  I og med at det er samme vej, er der ingen grund til at opdele artiklen. --Palnatoke 1. mar 2010, 22:53 (CET)
  Enig. Der er adskillige gader og veje, der krydser kommunegrænser. Grænser der i øvrigt ændret grundigt på i både 1970 og 2007, hvor mange gader og veje har en historie, der går meget længere tilbage. I sådanne tilfælde er det klart at foretrække at nøjes med en artikel og så bemærke krydsninger af kommunegrænser, hvor det måtte være relevant. Det andet bliver noget forvirrende roderi ikke mindst hvor det som her er åbenlyst, at det er den samme vej. Argumentet om kategorisering køber jeg ikke. Enhver artikel kan udmærket godt være medlem af to eller flere kategorier samtidig. --Dannebrog Spy 1. mar 2010, 23:30 (CET)
  Jamen så er de hermed flettet sammen igen. --Henrik (hebster) 2. mar 2010, 15:54 (CET)