Diskussion:Måløvhøj

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Boligområdet Måløvhøj har en spændende historie, idet det i sin tid blev opført som arbejdsløshedsprojekt og som sådan adskiller det sig fra et almindeligt villakvarter. Kvarteret er bl.a. beskrevet over 4 sider i bogen: "Nordvestegnen - fra bondeland til bylandskab". Københavns Amtsmuseumsråd, 1987. Artiklen er påbegyndt og planlagt snarest udvidet med information om dette. Via eksternt link til Grundejerforeningens hjemmeside kan man få flere oplysninger om stedets historie. Artiklen søges pt. anvendt til undervisningsformål (introduktion til Wikipedia). --Digitalnu 30. jan 2008, 10:20 (CET)

Jeg synes ikke den er for snæver - der er mange bebyggelser med deres egen artikel herinde, og hvorfor ikke? Så længe der er en informativ, pudsig, belærende eller ligefrem urban sociologisk historie bag, eller arkitekten er notabel, så fint med mig. Jeg kan komme i tanker om flere bebyggelser, der i samme ånd er notable: Farum Midtpunkt (eller hedder det Rustenborg?), Romerhusene, Brumleby, Humleby. Men at skrive om de 2 Rytterhuse, der blev opført ved Gurre Korsvej i 1982 - næ nej! (Skrev Jørgen (diskussion • bidrag) 7. sep 2008, 20:47. Husk at signere dine indlæg.)

Jeg synes også godt, at denne artikel kan bevares, når der er tale om en større bebyggelse. Når man ser på sogneartiklerne, så lægges der her op til at skrive om steder med bare to-tre huse, så jeg kan absolut ikke se, at denne her ikke også skulle kunne bevares. --Arne (Amjaabc) 8. sep 2008, 08:25 (CEST)