Diskussion:Mårup Kirke

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Kirker Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Kirker, et forsøg på at koordinere oprettelsen af kirkerelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Ved denne ændring tilføjede en bruger et nyt afsnit, der modsiger det første. Jeg savner en kilde til oplysningen og har derfor tilladt mig at fjerne tilføjelsen. --|EPO| 17. mar 2008, 19:37 (CET)

I den forgangne uge var jeg på rundvisning ved kirken ved pensioneret murer Frank Normann Sørensen, der har boet hele sit liv i området og har medvirket til kirkens vedligehold såvel som dens nedtagning. Frit fra min hukommelse fortalte han om fællesgraven, at der var nogle lig i fællesgraven men dog langt fra et antal, der svarer til samtlige ombordværende – hvilket formentlig skulle forklares ved, at en del lig drev i land i andre sogn, hvor de så blev begravet. Men tillæg ikke mine svage erindringer for stor vægt :-) --C960657 30. jul 2010, 21:51 (CEST)