Diskussion:Manden uden egenskaber

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Det er mig, der har skrevet artiklen - og jeg vil egentlig ikke udelukke, at det også er mig der har læst den ! Den objektive sandhed er i hvertfald at den ikke bliver læst særlig meget. Og det samme gælder måske bogen… og det samme gælder måske artiklen i Weekendavisen, som var årsagen til at jeg skrev artiklen. Jeg syntes ikke, at denne bemærkelsesværdige avisomtale skulle gå helt upåagtet hen. At visse menesker synes at verdenslitteraturen har en betydning og skal tages i betragtning…- det er jeg helt enig i. Og når det medfører at man i artiklen om Musils bog skriver både det ene - og det præcis modsatte, så var det en pligt at bemærke det. Så de venlige mennesker på Weekendavisen fik at vide, at der faktisk har været en enkelt person der læste dem. Men rent encyklopædisk bør wikiartiklen om Manden uden egenskaber selvfølgelig skrives om en dag. --86.221.110.237 15. jul 2015, 07:23 (CEST) Mio Nielsen

Hej Mio Nielsen, hvis du har brugt artiklen i Weekendavisen som kilde, bør det vel skrives i artiklen. - vh Nico (diskussion) 15. jul 2015, 23:53 (CEST)

Goddag Nico, jeg har da nævnt både Weekendavisens navn og dato for artiklen. Men mit kendskab til romanen er ikke baseret derpå, men på læsning af romanen og diverse kritiske artikler om den. Jeg har kendt romanen i omtrent tyve år, men det var den ejendommelige, selvmodsigende omtale i Weekendavisen der fik mig til at ryge i blækhuset. Venlig hilsen Mio Nielsen --86.221.110.237 16. jul 2015, 14:26 (CEST)