Diskussion:Manuel Beltrán

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Cykling Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Cykling, et forsøg på at koordinere oprettelsen af cyklingrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Spanien Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Spanien, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Spanienrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Pictgram bicycle man.svg Denne artikel er under vingerne på CykelProjekt Biografi, et forsøg på at koordinere oprettelsen af cykelrytterbiografier på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.


Kagemonsteret i TV-serien Sesam stasjon hedder nemlig Triki på spansk.

Der eksiterer næppe nogen tv-serie, der på dansk hedder Sesam stasjon, om ikke andet så fordi man ikke kan skrive "stasjon" på dansk. Der menes vel Sesame Street, der mig bekendt ikke har noget dansk navn, da den ikke har været vist på dansk tv. Kagemonstret bliver derfor vist også en noget hjemmebrygget betegnelse for Cookie Monster, der vel snarere skulle hedde Småkagemonstret på dansk. --Heelgrasper 8. aug 2007, 11:09 (CEST)