Diskussion:MediaWatch.dk

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Internet Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Internet, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Internet-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Jeg har tidligere flyttet denne side fra MediaWatch.dk til MEDIAWATCH, en bidragsyder har fundet det passende at flytte siden tilbage til MediaWatch.dk.

Jeg finder det ulogisk. Er der nogen der kan forklare mig hvor logiggen er i denne sammenhæng?

--Ultraman (diskussion) 23. jan 2013, 11:47 (CET)

Som du kan se af http://mediawatch.dk/om-mediawatch, skriver firmaet "MediaWatch", når de taler om firmaet, og "MediaWatch.dk", når de skriver om deres website. --Palnatoke (diskussion) 23. jan 2013, 12:07 (CET)

Forslag til ændring af sidenavn[rediger kildetekst]

Efter daglig læsning af Jyllands-Postens erhvervs-sektion, henviser jeg til side 2, hvor avisen selv bruger udtrykket MEDIAWATCH, som efter min mening må være det mest brugte udtryk i denne sammenhæng. Der bliver som argumentation henvist til ovennævnte link, som tilsyneladende peger på aktuelle side men ellers meddeler, ikke eksisterende. Jeg foreslår derfor at vende tilbage til tidligere benævnelse af siden: MEDIAWATCH. Se i øvrigt MEDIAWATCHs hjemmeside--Ultraman (diskussion) 27. mar 2014, 16:32 (CET)

Som det ses af nævnte side, kalder de sig selv MediaWatch - det er det, der står i titlen, og det er det, der står i footeren. --Palnatoke (diskussion) 27. mar 2014, 17:15 (CET)
Jamen så siger vi det. Ønsker ikke at fortsætte denne diskussion. Det er som at slå i en blød pude. Jeg har prøvet det før. Med venlig hilsen til Palnatoke --Ultraman (diskussion) 27. mar 2014, 20:19 (CET)
At selskabets ejer vælger at benytte en bestemt grafisk stil, forekommer mest af alt at være marketing. Et sted mere, hvor de benytter CamelCase, er i øvrigt deres Facebook-side. --Palnatoke (diskussion) 28. mar 2014, 00:41 (CET)