Diskussion:Metafor

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Filosofi Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Filosofi, et forsøg på at koordinere oprettelsen af filosofi-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.


Artiklens forfatter drøner rundt i begreberne. Det ene øjeblik tager han/hun udgangspunkt i retorikkens metaforbegreb, og i det næste tager han/hun udgangspunkt i det kognitive metaforbegreb. Såfremt han/hun ønsker at tage udgangspunkt i retorikkens forståelse af metaforerne, bør sammenligningerne udelades (kvinder/mænd er som toiletter...). Og tages der udgangspunkt i det "kognitive metaforbegreb" er opdelingerne ikke særligt anvendelige. (skrev 80.167.128.148 (diskussion • bidrag) 30. mar 2010, 11:37. Husk at signere dine indlæg.)

Her, som på Wikipedia i øvrigt, er der ikke én forfatter. Mange har bidraget til dens nuværende udseende. Og flere, fx du, kan bidrage til forbedringer af den, såvel som alle øvrige, artikler. Det lyder som om, du ved noget om det, så derfor vil dit bidrag være særligt værdsat. Mvh. Arne (Amjaabc) 30. mar 2010, 12:31 (CEST)

Intetkøn[redigér wikikode]

Ved denne redigering indsætter Bruger:2.104.252.80 ordet "intetkøn" under begrundelsen, at flere forstår det. Desværre må jeg erkende, at jeg på ingen måde forstår konteksten. Derfor gendanner jeg artiklen og udbeder en uddybende forklaring. --|EPO| COM: 15. sep 2010, 16:27 (CEST)