Diskussion:Metamfetamin

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Gå til: navigation, søg
Medicin og sundhed Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Medicin og Sundhed, et forsøg på at koordinere oprettelsen af medicin- og sundhedsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.


Infoboks+sammenskrivning[redigér wikikode]

Der var åbentbart en artikel som hed Methamfetamin.... Den bør nok skrives ind i den her. En anden ting er infoboksen, der kunne evt. bruges toksin boksen (se Botulinum toksin for eks.). Gør det selv engang i sommerferien hvis der ikke er nogen som får tid før mig :-) --Seekers 8. maj 2008, 10:55 (CEST)


Dårlige tænder - bivirkning[redigér wikikode]

Jeg var lige inde og kigge omkring methamfetamin på nettet og fandt http://www.smash.dk/lex.asp som fortæller at det giver dårlige tænder efter længere tids indtag af stoffet. Det er måske værd at nævne i denne pågældende artikel. (skrev 94.145.249.140 (diskussion • bidrag) 1. apr 2010, 22:16‎. Husk at signere dine indlæg.)

Det er rigtig nok. Mundtørhed fra meth-misbrug, kombineret med tænders gnidsel, nedsat mundhygiejne og sukkerholdige drikkevarer giver ikke noget pænt smil. Mvh --Nordfra (diskussion) 16. maj 2018, 13:11 (CEST)