Diskussion:Metamfetamin

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Medicin og sundhed Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Medicin og Sundhed, et forsøg på at koordinere oprettelsen af medicin- og sundhedsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.


Infoboks+sammenskrivning[redigér wikikode]

Der var åbentbart en artikel som hed Methamfetamin.... Den bør nok skrives ind i den her. En anden ting er infoboksen, der kunne evt. bruges toksin boksen (se Botulinum toksin for eks.). Gør det selv engang i sommerferien hvis der ikke er nogen som får tid før mig :-) --Seekers 8. maj 2008, 10:55 (CEST)


Dårlige tænder - bivirkning[redigér wikikode]

Jeg var lige inde og kigge omkring methamfetamin på nettet og fandt http://www.smash.dk/lex.asp som fortæller at det giver dårlige tænder efter længere tids indtag af stoffet. Det er måske værd at nævne i denne pågældende artikel. (skrev 94.145.249.140 (diskussion • bidrag) 1. apr 2010, 22:16‎. Husk at signere dine indlæg.)

Det er rigtig nok. Mundtørhed fra meth-misbrug, kombineret med tænders gnidsel, nedsat mundhygiejne og sukkerholdige drikkevarer giver ikke noget pænt smil. Mvh --Nordfra (diskussion) 16. maj 2018, 13:11 (CEST)