Diskussion:Mia Lyhne

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Film, et forsøg på at koordinere oprettelsen af film- og filmrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Der står:

Hun blev for alvor landskendt i TV2-programmet Vild med dans, hvor hun vandt finalen med sin partner den 4. juni 2005.

Hun blev altså kendt i går? Jeg ved godt det er en programserie, men jeg kan ikke lade være med at smile alligevel. Hvem ved, om hun om en måned er tilbage i de ukendtes rækker? Jeg synes nok, det er en for tidlig konklusion at komme med. --tsh 5. jun 2005 kl. 13:00 (CEST)

Studievært[rediger kildetekst]

Ang. den nye kategori kunne jeg godt tænke mig at vide i hvilket program, hun har været studievært? --Peter Andersen 25. apr 2006 kl. 12:39 (CEST)

Hun var radio-studievært. Det var kategorinavnet, der snød mig, så jeg fjerner hende igen. Vi har dobbeltkategori for tv-studieværter, så jeg ved denne lejlighed, se Kategori Diskussion:Danske studieværter. --Brams 25. apr 2006 kl. 12:54 (CEST)