Diskussion:Michael CUP

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Musik Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Musik, et forsøg på at koordinere oprettelsen af musik-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Michael CUP har været en del af dansk hop hop fra begyndelsen, han har været med til at hjælpe et hav af danske kunstnere fremad, ved at arangere hip hop koncerter rundt omkring i kbh (startde i slutningen af 80´erne, dne gang hip hop var meget undergrund. han blev derefter skribent på Gaffa. Det var ham der fandt på og er manden bag (sammen med Thomas Enghave)MC Fight Night. synes ikke han er en person man kan komme udenom når man snarker dansk hip hop og slet ikke hvis man snakker om historien om den. han er en stadig en af de mænd i danmark der har mest inflydelse på dank hip hop, gennem events og managing. jeg synes at at skal stå på wiki, idet han er nævnt i artiklen om bl.a. LOC, men sikkert også andre steder. jeg vil arbejde på at skrive mere på artiklen, men vil gerne være helt sikker i min sag inden jeg skriver noget. men der er helt sikkert mange der kan skrive mere på den,nok specielt folk der kender hip hop miljøet. Miss-moi85 18. mar 2009, 09:32 (CET)

Da artiklen er markeret som {{tætpå}}, ville det måske være en ide, hvis du lige skrev, om du har forbindelse til Michael CUP. Hvis ikke det er tilfældet, er jeg indstillet på at fjerne markeringen. --Arne (Amjaabc) 18. mar 2009, 20:54 (CET)